Wednesday, February 18, 2009

Hoe krijg ik een lening voor huishoudelijke apparaten (lening huis)

Of u nu ter vervanging van oude of nodig voor uw nieuwe huis, grote toestellen kan duur. Als u om geld te lenen te kopen wat je nodig hebt, zijn er verschillende manieren om te gaan met het krijgen van een lening. Nadat je een beetje rondkijken en weten hoeveel geld je nodig hebt, is het tijd voor de beoordeling van uw financiƫle situatie en bepalen wat het beste lenen voor je. Wanneer het gaat om het verkrijgen van leningen, een maat past niet iedereen.

Lenen tegen het eigen vermogen in uw woning als u deze ter beschikking. Een home equity kredietlijn is een geweldige manier om dat te doen. U kunt gebruik maken van de lijn maar je wilt, wanneer u het nodig heeft en in sommige gevallen de rente is fiscaal aftrekbaar.

Kosten van de huishoudelijke apparaten op uw creditcard. Als uw maximum hoog genoeg is, dit is een instant manier om snel wat u nodig hebt. Als je een fatsoenlijk tarief op uw kaart, kunt u daar en betaalt het saldo af in de tijd. Zoniet, gebruik de kaart om de aankoop en vervolgens proberen goedkopere financiering en het gebruiken om payoff de creditcard evenwicht.

Herfinancieren uw huis met een cash-out hypotheek. Als u van plan bent een herfinancieren van uw eerste hypotheek toch uw leninggever voeg de extra middelen die u nodig heeft voor de aankoop van uw apparatuur. Vervolgens tegen de slotkoers, krijg je het geld je nodig hebt om uw aankoop.

Geld lenen van een vriend of familielid. Gewoon voorzichtig zijn om duidelijk te vermelden dat de verwachtingen met betrekking tot de timing van de terugbetaling en bieden hen interesse in waardering van hun vrijgevigheid.

Praat met uw bankier over een persoonlijke ongedekte lening. Tarieven voor dit soort leningen zijn iets hoger dan leningen met onderpand, maar ze zijn relatief snel en gemakkelijk te verkrijgen als je een goede kredietwaardigheid.